Yin Yoga therapie bij de Praktijk

Ontdek de diepe helende kracht van Yin Yoga therapie met onze unieke gefaseerde aanpak!

Volg hier Yin Yoga lessen en leer de kunst van totale ontspanning en herstel!

In 4 modules nemen we je stap voor stap mee!

Yin yoga in Driebergen bij de Praktijk staat voor:

  • Zeer kleine groepen (max. 5)
  • Lessen van 1,5 uur
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Professionele begeleiding
  • Gaat verder dan de standaard groepslessen
  • Integratie voor thuis

Fase 1: Kennismaking met Yin Yoga houdingen

In deze eerste fase van drie lessen maak je kennis met de meest voorkomende Yin Yoga-houdingen. Verken en begrijp de diepte van deze houdingen gericht op het onderlichaam, bovenlichaam en de wervelkolom. Leer hoe je deze houdingen kunt gebruiken om innerlijke rust en balans te vinden.

Yin Yoga therapie Driebergen

Fase 2: Het fysieke lichaam en Yin Yoga

Duik dieper in de werking van Yin Yoga op het fysieke lichaam met zes verhelderende lessen. Voel de impact op specifieke gebieden zoals benen, liezen en heupen, de wervelkolom, borstgebied, armen en schouders, en de nek en schouders. Krijg inzicht in hoe Yin Yoga je lichaam in harmonie brengt.

Fase 3: Verbinding met het energetische lichaam

Ontdek de diepgaande connectie tussen Yin Yoga en het energetische lichaam in zes leerrijke lessen. Verken de energiestromen naar organen via meridianen van de longen en dikke darm, maag en milt, hart en dunne darm, blaas en nieren, pericardium en drievoudige verwarmer, en galblaas en lever. Ervaar hoe deze verbindingen je welzijn beïnvloeden.

Fase 4: Mentaal opladen met Yin Yoga

De laatste drie lessen zijn gewijd aan mentaal opladen. Leer technieken voor gerichte aandacht, het vergroten van focus en het bereiken van innerlijke verstilling. Deze lessen helpen je om een diepere rust en helderheid van geest te vinden.

 

 

Onze gepassioneerde yoga therapeuten begeleiden je in deze lessen, diepgaand en toch toegankelijk, om je te helpen de helende kracht van Yin Yoga therapie te omarmen. Kom en ontdek een diepere verbinding met jezelf door deze transformerende reis van lichaam en geest. Schrijf je vandaag nog in en geef jezelf het geschenk van welzijn en balans!