Uw lichaam, onze behandeling

Chiropractors bij de Praktijk zijn expert op het gebied van de wervelkolom. Onze behandelaars zetten hun deskundigheid in bij rug- en nekklachten en klachten die hieruit voortvloeien zoals hoofdpijn, kaakklachten en uitstraling in armen of benen.

Wij geloven in eigen regie. Alleen wie openstaat voor verandering, kan invloed uitoefenen op zijn klachten en zich niet kortstondig, maar duurzaam beter voelen. Bij ons zijn cliënten zelf verantwoordelijk voor hun traject. Wij ondersteunen ze met advies en behandeling, zodat ze daarna weer vol zelfvertrouwen aan het roer van hun gezondheid staan.

We houden van ons vak maar geloven nóg meer in het combineren van kennis en kunde. Daarom werken we samen met andere disciplines en bundelen we onze krachten met experts op het vlak van voeding, lichaam en geest.

Hoe we werken

Chiropractie bij de Praktijk ondersteunt, adviseert en begeleidt mensen van alle leeftijden. We combineren mobilisatie, spierrektechnieken, massages, oefeningen en adviezen voor thuis. Dat doen we vol passie en met de kennis en het enthousiasme dat nodig is om een optimale gezondheid van het bewegingsapparaat te krijgen én te behouden.

Het belang van de patiënt staat hierbij centraal. Wij werken evidence based en focussen op de preventie van klachten en het stimuleren een gezondheid bevorderende levensstijl. Een intensieve samenwerking tussen chiropractie en fysiotherapie kan daarbij niet ontbreken. En bij klachten die buiten ons eigen vakgebied liggen, verwijzen we door naar een andere discipline. 

Waar we werken

De Praktijk is gevestigd in Driebergen, Traaij 8. Door nauw samen te werken met deze collega-experts ontstaat de juiste balans waarmee klachten effectief worden behandeld. Chiropractors bij de Praktijk maken gebruik van Zorgmail om veilig digitaal met de huisartsen en andere zorgverleners te communiceren.