Tension Release Exercises bij de Praktijk

Workshop  TRE en de polyvagaaltheorie

De workshop wordt gegeven door Maartje van Driel

Diepe ontspanning en het zelf kunnen reguleren van stress en spanning in je lichaam

Ben je op zoek naar een effectieve manier om stress, angst en trauma los te laten? Wil je meer leren over hoe je zenuwstelsel werkt en hoe je het kunt reguleren, zodat je minder angst en spanning ervaart?  Wil je meer helder denken en meer verbinding voelen met je zelf? Meld je dan aan voor onze diepgaande workshop over TRE (Tension Release Exercises) en de Polyvagaaltheorie!

TRE, of Tension Release Exercises, is een innovatieve reeks oefeningen die helpt bij het loslaten van diepe spanningen en stress door het ontladen van opgehoopte energie in het lichaam. Ontwikkeld door Dr. David Berceli, helpt TRE je lichaam om op natuurlijke wijze spanning en stress te verwerken door middel van zelf-geïnduceerde spiertrillingen.

TRE, of Tension Releasing Exercises, is een innovatieve reeks oefeningen die helpt bij het loslaten van diepe spanningen en stress door het ontladen van opgehoopte energie in het lichaam. Ontwikkeld door Dr. David Berceli, helpt TRE je lichaam om op natuurlijke wijze spanning en stress te verwerken door middel van zelf-geïnduceerde spiertrillingen.

Wat kun je verwachten?

  • Inleiding tot TRE:

Je leert de basisprincipes van TRE en hoe je deze oefeningen kunt integreren in je dagelijkse routine om stress en spanning te verminderen.

  • Verkenning van de Polyvagaaltheorie:

We duiken in de kernconcepten van de Polyvagaaltheorie en hoe deze theorie ons begrip van stress en veiligheid verandert.

  • Praktische oefeningen:

We bieden hands-on oefeningen die je helpen om zowel TRE als de principes van de Polyvagaaltheorie in praktijk te brengen, waardoor je diepe ontspanen zelf kan ervaren

  • Veilige omgeving:

We zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt leren en groeien.

Voor wie?

Deze workshop en vervolgsessies zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en welzijn en voor wie wil  leren hoe je stress, spanning en angst te kunnen reguleren.

 

Aanmelden

Meld je aan om meer te leren over hoe je lichaam en geest kunt helen en reguleren.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen deze waardevolle technieken te verkennen!

Data workshops:

Workshop 1:  Vr 30 augustus 13.30 – 16.30uur

Vervolgsessies: Di  10 september, di 24 september, di 8 oktober 19.30 – 21.00 uur

 

Workshop 2: Vr 18 oktober 13.30-16.30 uur

Vervolgsessies: di 29 oktober, di 12 november en di 26 november  19.30 – 21.00 uur

 

Kosten: €155 EUR. (workshop en 3 vervolgsessies)

Minimum aantal deelners 6 , maximum  8

Matjes en dekentjes zijn aanwezig. Thee en water staat klaar. Wil je je eigen matje of dekentje meenemen, dan kan dat natuurlijk ook.