Chiropractie Zeist

Met een frisse blik en brede invalshoek naar je lichaam kijken.
Samen doelen stellen en daar stapsgewijs naartoe werken.
Zélf weer aan het roer van je gezondheid staan.

Welkom bij de Praktijk, de chiropractor voor de regio Zeist!

Chiropractor Zeist

Chiropractie de Praktijk is specialist op het gebied van de wervelkolom voor de regio Zeist. Onze behandelaars zetten hun deskundigheid in bij rug- en nekklachten en klachten die hieruit voortvloeien zoals hoofdpijn, kaakklachten en uitstraling in armen of benen. Wij geloven in eigen regie. Alleen wie openstaat voor verandering kan invloed uitoefenen op zijn klachten en zich duurzaam beter voelen.

Bij ons zijn cliënten zelf verantwoordelijk voor hun traject. Onze chiropractors ondersteunen ze met deskundig advies, behandelingen en door ze zelf aan het roer van hun gezondheid te zetten. We houden van ons vak en combineren kennis en kunde. Daarom werken we samen met andere disciplines en bundelen we onze krachten met specialisten op het gebied van voeding, lichaam en geest.

Waarom chiropractor de Praktijk voor de regio Zeist?

Chiropractie Zeist

Klachten

Rugpijn

Ineens komt het op. Of de pijn sluipt er langzaam in. Lage rugpijn komt veel voor. Soms straalt de pijn uit naar de benen.

Hernia

Plotselinge scherpe rugpijn, pijn en gevoelloosheid in armen, benen, handen of voeten. Verminderde kracht in armen of benen.

Hoofdpijn & migraine

Spanningshoofdpijn, sinushoofdpijn, migrainehoofdpijn, clusterhoofdpijn.

Blessures bij sport

Sporters vragen veel van hun lichaam en vaak worden grenzen overschreden. Samen analyseren we welke behandeling nodig is.

Nek

Een stijve nek, moeite om het hoofd te draaien. Nekpijn kan mild zijn maar kan ook uw leven bepalen.

Vegetatief

Vegetatieve klachten zijn klachten die voortkomen uit de ‘automatische piloot’ van het lichaam. 

Duizelig

Wat is de reden van uw duizeligheid? Het antwoord is moeilijk te vinden maar essentieel voor de aanpak ervan.

Kaak

Kaakklachten kunnen eten, praten en gapen in de weg zitten. Ze kunnen hoofd-klachten en nekpijnklachten veroorzaken.

Behandeling

Dame met nekklachten bij Chiropractie de Praktijk
Intake Chiropractor

In 45 tot 60 minuten bespreken we je klachten en proberen we door middel van een onderzoek de oorzaak te achterhalen. We nemen je gezondheid en eventuele eerdere klachten door. We beslissen samen of we een behandeltraject gaan starten.

chiropractisch onderzoek bij Chiropractie de Praktijk
Behandeltraject

In drie fases koersen we in de richting van verbetering. We starten met intensieve behandeling (correctiefase), bouwen deze vervolgens af (stabiliserende fase) en geven je de controle over je lichaam tot slot weer (preventieve fase).

Uitleg diagnose bij Chiropractie de Praktijk
Nazorg

Tijdens een behandeling worden uw hersenen en spieren intensief geprikkeld. Met de juiste tips en adviezen voor na de behandeling haal je het optimale uit de behandeling.

Tarieven

Intake:
€ 75 (45-60 minuten inclusief onderzoek en start behandeling)

Consult:
€ 57 

Chiropractie valt onder ‘alternatieve geneeswijzen‘ en wordt door zorgverzekeraars vergoedt uit de aanvullende zorgverzekering

Chiropractor in Zeist nodig?

Zoekt u een chiropractor en woont u in Zeist of omgeving? Dan kunt u snel bij ons terecht voor deskundige hulp. Waar u ook vandaan komt, u bent welkom bij “de Praktijk”. Ga naar onze contactpagina, of bel ons op 0343-450317. Zie ook Chiropractor Elst.