Marjolijn Leijdekkers

Psycholoog

Team

Marjolijn Leijdekkers (Vitaliteitspsycholoog)

‘Kom goed in je vel te zitten, zowel mentaal als fysiek’ 

 

Soms heb je van die tijden dat je je niet prettig voelt. Je bent snel chagrijnig, vaak moe, je hebt last van vervelende ‘pijntjes’ in je lijf, je slaapt slechter, je hebt een gestrest gevoel of je bent zelfs compleet opgebrand. Het kan zijn dat je heel duidelijk weet wat de oorzaak is van je klachten. Hert kan ook dat je je langzaamaan steeds minder goed bent gaan voelen zonder dat je je vinger er precies op kunt leggen.  

Samen onderzoeken we wat jou helpt. Ik ben iemand die zowel in de breedte als in de diepte denkt en kijkt. Afgestemd op jouw behoefte bekijken we aan welke knoppen je kunt draaien om je weer goed, fit en tevreden te voelen.  

Je zult merken dat je mentaal goed voelen vaak ook samen oploopt met je fysieke gezondheid. Je fysieke gezondheid nemen we daarom eerst onder de loep. Denk hierbij aan je voeding, immuunsysteem, ademhaling, beweging. Als we je balans herstellen heb je al snel meer ruimte en energie. Ook om bijvoorbeeld je meer mentale of dieper gelegen psychologische vragen aan te pakken.  

Voor deze klachten kan je bij Marjolijn terecht.

  • Stress en/of spanning 
  • Burnout klachten 
  • Vermoeidheid, gebrek aan energie 
  • Slecht slapen 
  • Ondersteuning bij chronische (fysieke) klachten 
  • Persoonlijke ontwikkeling  

Over mij: 

Ik ben Marjolijn, 43 jaar, en in mijn werkwijze ben ik open, direct en is er altijd ruimte voor humor.  Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Na mijn Psychologiestudie heb ik mij onder andere geschoold in Cognitieve Gedragstherapie, Oplossingsgerichte Gespreksvoering en het 6 Domeinen Model. Ik heb op diverse plekken gewerkt, waaronder in een assessmentcenter, als docent Communicatievaardigheden, en in de re-integratiebranche. De laatste 10 jaar had ik mijn eigen coachpraktijk. Daarnaast werkte ik als coach/behandelaar met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Vanaf januari 2024 ben ik aangesloten bij De Praktijk Heuvelrug. Door onze expertise te bundelen kunnen we met elkaar een integrale aanpak van jouw hulpvraag verzorgen.