Eva Dekker-Looman

Massage therapeut

Team

Eva Dekker-Looman

‘’Massages op maat, voor een lichaam in balans”

Welkom! Mijn naam is Eva en ik ben verheugd om deel uit te maken van de Praktijk. Na jarenlang met plezier als juf in het basisonderwijs in Driebergen te hebben gewerkt, besloot ik in 2012 een nieuwe weg in te slaan. Masseren kwam op mijn pad en sindsdien heb ik met succes mijn eigen massagepraktijk, Edelo, gerund.

In mei 2024 ontdekte ik de Praktijk na het horen van lovende verhalen. De warme sfeer, de samenwerkingsmogelijkheden en de potentie van dit bedrijf spraken me direct aan. Ik ben ervan overtuigd dat de Praktijk een plek is waar mensen vanuit een holistische benadering kunnen werken aan een soepeler lichaam en een rustige geest. Vanaf september 2024 zal ik me volledig inzetten voor de Praktijk en de cliënten die bewust willen werken aan een gezonder, soepeler lichaam en geest.

Ik ben praktisch ingesteld, heb een luisterend oor en geef van nature stevige lichaamsmassages die gericht zijn op ontspanning en/of klachtvermindering. Ik geloof dat behandelingen het meest effectief zijn wanneer ze worden ondersteund door een holistische benadering, waardoor een 1 + 1 = 3 effect kan ontstaan.

Mijn visie op gezondheid omvat goede zelfzorg, een balans tussen ontspanning en inspanning, het stellen van grenzen, voldoende beweging, gezonde voeding, bewuste keuzes maken, het aangaan van emoties en het verwerken van ervaringen. Ik geloof dat niet-kloppende gedachten, overtuigingen, angsten en weggestopte negatieve ervaringen, evenals fysieke overbelasting, klachten kunnen veroorzaken. Samen kunnen we werken aan het doorbreken van deze patronen en het verbeteren van uw welzijn.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en samen te werken aan uw gezondheid en welzijn.